Нашите се били раздали докрай, въпреки 0:3 от Швеция


Нашите се били раздали докрай, въпреки 0:3 от Швеция
Снимка: БГНЕС

1037 0

Футболистите от националния ни отбор заявиха почти вкупом, че са се представили по възможно най-добрия начин срещу Швеция, въпреки поражението с 0:3. "Това са футболисти, които играят в силни първенства, в западни отбори и имат повече сработеност", коментираха нашите национали след тежката загуба, въпреки факта, че Швеция също почва да гради изцяло нов отбор.

ШВЕЦИЯ ПАК НИ НАПЪЛНИ КОШНИЦАТА

Ивайло Чочев бе на мнение, че нашите национали трябва да работят повече в клубовете си, за да са на достатъчно добро ниво за представителния тим.

Селекционерът на Швеция Яне Андерсон се изказа дипломатично и обяви, че победата не е била толкова лесна, колкото е изглеждала от страни. "Просто ние бяхме перфектни в атака и перфектни в защита, което ни изведе до победата", коментира Андерсон пред БНТ.

Светослав Дяков бе малко по-реален от съотборниците си в коментара си след срещата и заяви, че не може да се свиква с тежките загуби и с пасивността при гостуванията. "Има някакво подобрение, но ни предстои много работа и няма какво да се залъгваме, че прогресираме, когато има такива резултати", каза Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички