Най-успешният клуб в Египет пожела Илиан Илиев и друг бивш треньор на Левски

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е сред фаворитите да поемат най-успешния клуб в Египет - Ал Ахли. Той ще си съперничи за поста с друг бивш треньор на Левски - италианеца Делио Роси, обяви медия от африканската страна. Който от тях бъде одобрен, ще застане начело на 41-кратния шампион на Египет за началото на новия сезон, който започва в края на годината.

Българският треньор е представен със сериозна визитка и със статута на българска футболна звезда от 90-те години. Сега предстои комитетът за планиране на Ал-Ахли да се събере и да обсъди четирите имена, между които ще бъде избран новият треньор на тима. Той ще замени уругваеца Мартин Ласарт.

Илиан Илиев бе избран за най-добър треньор, но е готов да смени наградата си

Треньорът на Черно море Илиaн Илиев бе избран за треньор №1 на България в изминалия сезон в Първа лига в анкетата на Асоциацията на футболистите ...

Въпросният комитет е излъчил свой представител в лицето на Амир Тауфик, който има задачата да общува с всеки един от кандидатите и да научи техните искания, за да застанат начело на тима. Според слуховете в Египет, Илиев гледа с интерес на подобна възможност. А кой арабски клуб изкушаваше наставника на Черно море през миналата година вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!