Най-успешният клуб в Египет пожела Илиан Илиев и друг бивш треньор на Левски


Най-успешният клуб в Египет пожела Илиан Илиев и друг бивш треньор на Левски
Снимка: БГНЕС

3300 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е сред фаворитите да поемат най-успешния клуб в Египет - Ал Ахли. Той ще си съперничи за поста с друг бивш треньор на Левски - италианеца Делио Роси, обяви медия от африканската страна. Който от тях бъде одобрен, ще застане начело на 41-кратния шампион на Египет за началото на новия сезон, който започва в края на годината.

Българският треньор е представен със сериозна визитка и със статута на българска футболна звезда от 90-те години. Сега предстои комитетът за планиране на Ал-Ахли да се събере и да обсъди четирите имена, между които ще бъде избран новият треньор на тима. Той ще замени уругваеца Мартин Ласарт.

Въпросният комитет е излъчил свой представител в лицето на Амир Тауфик, който има задачата да общува с всеки един от кандидатите и да научи техните искания, за да застанат начело на тима. Според слуховете в Египет, Илиев гледа с интерес на подобна възможност. А кой арабски клуб изкушаваше наставника на Черно море през миналата година вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички