Мартин Минчев е "най-добър млад играч" в България

Младата звезда на Черно море Мартин Минчев бе избран от професионалните футболисти у нас за най-добър млад играч. Талантът, дебютирал за мъжкия национален отбор, изпревари в тази класация Светослав Ковачев от Дунав (Русе) и Валентин Антов от ЦСКА.

"Щастлив съм, че бях повикан в националния отбор. Просто трябва да покажа качествата си и да се раздам за България. Няма нищо конкретно за бъдещето ми, засега оставам в Черно море. Искам да играя голям футбол и да се развивам в чужбина, но времето ще покаже дали ще се случи това. На тази възраст искам да играя само за Черно море и времето ще покаже докъде ще се развия", коментира Минчев след награждаването си.

Английски и немски тим ще гледат младата надежда на националния отбор

Футболистът на Черно море Мартин Минчев направи своя дебют с националния отбор в срещата срещу Черна гора, но бързо е приковал вниманието на чужд...

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров пък взе наградата "Трифон Иванов" за мъжество и характер. Футболист на футболистите пък е звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Как той коментира признанието вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!