Красимир Балъков подпомогнал Етър със 150 000 лева лични пари?


Красимир Балъков подпомогнал Етър със 150 000 лева лични пари?
Снимка: Оф. сайт на Литекс

981 0

 

Наставникът на Етър Красимир Балъков е дал на клуба около 150 000 лева лични пари, колкото е и официалната общинска субсидия към момента, твърди "Меридиан Мач". С тази сума той е обезпечил нормалното провеждане на тренировъчния процес и зимния лагер в Турция, а вероятно и част от възнагражденията на играчите.
Сумата би трябвало да е оформена като заем и ще бъде възстановена при по-добри дни за Етър. Вероятно това ще се случи след края на сезона, когато общинският съвет може да отпусне допълнително финансиране. 

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков е дал на клуба около 150 000 лева лични пари, твърди "Меридиан Мач". С тази сума той е обезпечил нормалното провеждане на тренировъчния процес и зимния лагер в Турция, а вероятно и част от възнагражденията на играчите.

Приблизително в такъв размер (150 000 лв.) е и официалната общинска субсидия към момента. Сумата би трябвало да е оформена като заем и ще бъде възстановена при по-добри дни за Етър.

Вероятно това ще се случи след края на сезона, когато общинският съвет може да отпусне допълнително финансиране. Към настоящия момент Етър заема седмо място в Първа лига, а в утрешния ден тимът от Велико Търново гостува на Витоша.

Междувременно легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо, бе категоричен дали би се завърнал на "Герена" (подробности четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички