Кралев разкри в какво се изразява проверката в БФС и кога ще приключи


Кралев разкри в какво се изразява проверката в БФС и кога ще приключи
Снимка: БГНЕС

1608 0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев говори относно проверките, които текат в Българския футболен съюз. Той обяви в какво се изразяват те, както и кога се очаква да приключат. Кралев гостува в предаването на bTV "Тази сутрин".

"Нашата проверка е изключително мащабна. Две седмици след срещата България - Англия започнахме проверка на всички средства, които са отпускани досега от държавата на футболния съюз за една програма, която мога да кажа, че беше изключително успешна като резултат, що се касае до работата с подрастващите. Проверката започна на 28 октомври и очаквам да приключи в края на януари. Проверяме абсолютно детайлно всичко. Проверяваме дали са проведени правилно процедурите, дали са произведени всички артикули и дали са доставени до крайния потребител" - заяви Кралев.

Той, също така, смята, че новата 2020-а година ще бъде успешна за родните спортисти. Припомняме, че предстои Олимпиада в Токио. А какво свърши Министерството на спорта за изминалата 2019-а година - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички