Кметът на Враца потвърди: Водят се разговори с Божинов


Кметът на Враца потвърди: Водят се разговори с Божинов
Снимка: Блог на Калин Каменов

2120 0

Кметът на Враца и председател на УС на местния Ботев - Калин Каменов, потвърди, че нападателят на Риека Валери Божинов е вариант за члена на Първа лига. Той обаче разкри, че само са водени разговори с бившата звезда.

"Истината е, че през миналата седмица говорих по телефона с Валери Божинов и обсъдихме възможността да се присъедини към Ботев Враца. Той знае, че е добре дошъл в нашия клуб и за град Враца ще бъде повече от престижно Божинов да стане част от нашата общност", заяви Каменов, цитиран от "24 часа".

Градоначалникът уточни, че врачанският клуб няма как да задоволи финансовите искания на нападателя, но Божинов може да бъде привлечен от перспективата Ботев да бъде трамплин към негов трансфер в чужбина.

Както се и очакваше, в основата на преговорите е треньорът на врачани Сашо Ангелов, който е доведен баща на футболиста, Той е уверен, че може да помогне на нападателя да си върне най-добрата форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички