Изборите може да объркат програмата в Първа лига


Изборите може да объркат програмата в Първа лига
Снимка: Официален сайт на Левски

1686 0

Местните избори в България, които ще се проведат на 27 октомври и евентуалният балотаж на 3 ноември създават проблеми за БФС и организирането на програмата за предстоящите кръгове. Полицията е заета с провеждането на местните избори, централата ще трябва да се съобрази с нея, за да насрочи провеждането на мачовете от 14-ия и 15-ия кръг на Първа лига.

Именно двубоите от първенството и евентуалното тяхно разхвърляне по дните ще окаже влияние и върху това за кога ще бъдат насрочени мачовете от осминафиналите за Купата на България. По принцип те са планирани да се проведат на 29, 30 и 31 октомври - вторник, сряда и четвъртък.

Интересното е, че ако съдбата противопостави ЦСКА срещу Левски на осминафиналите, дори може да се стигне до отлагане на 15-и кръг в шампионата. Причината е, че полицията и Община София са против провеждането на двубоя в делничен ден и то трябва да бъде насрочено за 2 ноември, пише "Тема спорт".

От БФС очакват отговор от полицията и дали понеделниците след изборите - 28 октомври и 4 ноември, ще могат да бъдат използвани за мачове. Ако това не бъде разрешено, то допълнително ще утежни положението с нареждането на срещите от 14-и и 15-и кръг. Отсега е ясно, че мачове у нас на 27 октомври и 3 ноември няма да има.

Вчера пък се изиграха и последните двубои от 1/16-финалите за Купата - ето всички резултати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички