Клубове от Португалия и Белгия следят героя на Левски срещу Спартак (Вн)


Клубове от Португалия и Белгия следят героя на Левски срещу Спартак (Вн)
Снимка: Оф. сайт на Левски

2598 0

Героят на Левски от мача със Спартак (Вн) - Мартин Д. Петков, се нарежда до Станислав Иванов като най-апетитна хапка на клуба за чуждите клубове. 17-годишният талант, който избухна с два гола в Балчик, е привлякъл вниманието на тимове от Португалия и Белгия, пише "Меридиан мач".

До този момент изявите на младока бяха следени изкъсо от няколко италиански отбора. Един от тях е сред грандовете на Апенините. Въпросният клуб дори бе пратил скаут за Петков на дербито с ЦСКА (2:0), с което стартира първенството при юношите до 19 години.

Талантът от Нови Искър блесна по-късно и в контролата с Емирейтс. Тогава той вкара гол, изработи дузпа и даде асистенция за победата с 4:0. Мартин се появи в първия отбор в края на миналата година, когато бе привикан за няколко тренировки при мъжете.

Левски обаче бе на крачка да го изпусне още през зимата. Младокът се дърпаше за договор, защото не виждаше перспектива за бъдещето си на "Герена". Нещата обаче се промениха, когато бе взет на лагера в Агия Напа. След това записа дебют при загубата с 0:2 от Лудогорец на "Герена". А кой чужд клуб следи отблизо Станислав Иванов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички