Илиан Илиев: С тези шестима играчи приключихме, решението е на ръководството

Треньорът на Черно море Илиан Илиев обяви, че решение на ръководството е причината за изваждането на куп важни играчи от групата за мача с Лудогорец. Сред тях и капитанът Георги Илиев. Както е известно, с няколко юноши в състава "моряците" загубиха с 1:4 от разградчани и ги тласнаха към осмата поредна титла в Първа лига.

"Преди два дни ръководството ми съобщи, че няма да продължаваме с тези футболисти. За съжаление. Всякакви въпроси "защо" трябва да отправите към ръководството. С тия хора изкарах една добра година. Благодаря и на тях, и на всички мои футболисти. Изненадани и шокирани сме всички", коментира Илиев пред "Диема Спорт". Той предупреди да не се избързва и да се говори, че върху тези играчи, и най-вече върху съфамилника му, е сложено петно на кариерата му.

Кешеру с ултиматум към Лудогорец: Или аз, или Стойчо Стоев!

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру е заплашил, че ще напусне клуба през лятото, ако треньор и за следващия сезон остане Стойчо Стоев. Новина...

Изхвърлените футболисти на Черно море са вратарите Георги Китанов и Иван Дюлгеров, защитниците Пламен Димов и Виктор Генев, халфът Петър Витанов и ветеранът Георги Илиев.

"Неприятно е да загубим в последния си мач. Дадохме добър отговор на Лудогорец. Ако бяхме играли по-интелигентно, можехме да ги държим в напрежение до края, което бе и целта. Претенции, освен, че леко влезнаха головете, към играчите си нямам. Опитаха се да играят, търсихме да отбележим", коментира треньорът на варненци. А каква е причината според роден ежедневник за изваждането на шестимата футболисти на тима от състава вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!