Фаворитът за нов президент на БФС проговори за оставката на Михайлов и расизма


Фаворитът за нов президент на БФС проговори за оставката на Михайлов и расизма
Снимка: БГНЕС

3350 0

Фаворитът за президентския пост на БФС - Атанас Фурнаджиев, разкри, че действително е сред кандидатите, които могат да наследят Борислав Михайлов на шефския стол в офисите на новата Национална футболна база в "Бояна". Той обаче отсече, че бившият национал не е проблемът в българския футбол

"Да, има ме в общата картина за президентския пост на Съюза. Това не е тайна, има си устав, който ще следваме в петък. Не мисля, че проблемът на българския футбол се казва Боби Михайлов", сподели вицепрезидентът пред колегите от "Sportal.bg"

Фурнаджиев също така бе лаконичен около шумния расистки скандал между България и Англия, като не пожела да се ангажира с по-подробен коментар, но все пак бе категоричен, че ще има много по-сериозни мерки срещу подобни действия по трибуните. 

"Дали имаше нещо предварително подготвено в реакцията на публиката на мача с Англия? Близко е до ума да си помислим такова нещо. Все пак не искам да се ангажирам с коментар, има заловени, знаят се кои са, нека органите свършат своята работа. Занапред ще бъдат взети много по-сериозни мерки - както от УЕФА, така и местните футболни структури", заяви още Фурнаджиев. Въпреки че е считан за фаворит, все още не е сигурно какво ще се случи с Борислав Михайлов, след като легендарен футболист се закани да не приема оставката му (подробности по темата четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички