Единствено Кирил Домусчиев не присъства на ключовото заседание на Изпълкома

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бе единственият член на Изпълкома, който не присъства на ключовото заседание днес в Бояна. Борислая Михайлов също потвърди, че има само един липсващ от 15-те члена на Изпълкома.

„Аз съм доста успял човек. Всичките назначения са преминавали чрез преговори с много треньори. Не съжалявам за нито едно назначение. Не мога да дам оценка това кой е най-добрият треньор, с който съм работил. Аз подадох оставка и дойдох при вас. Винаги съм бил честен. Аз по-скоро съм бил добър с медиите. 14 от 15 члена на Изпълкома присъстваха", заяви Михайлов.

Ето коя е най-голямата грешка на Михайлов по време на управлението му

Борислав Михайлов определи най-голямата си грешка по време на управлението на БФС, което продължи 14 години. Днес той официално подаде оставката ...

"Единственият член на Изпълкома, който липсва днес, беше Кирил Домусчиев. Той има ангажимент в чужбина и не можа да дойде. Но пък бе предоставил пълномощно", обясниха Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев. 

Също така стана ясно, че ще има насрочен Конгрес, на който ще бъде избран новият шеф на БФС. Докато това се случи обаче временните функции на президент на БФС ще поеме Михаил Касабов. Именно той ще наследи Борислав Михайлов, поне до избора на ново ръководство на българския футбол. Ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!