Ботев Враца взе бивш национал


Ботев Враца взе бивш национал

1520 0

Борещият се за оцеляване в Ефбет лига Ботев Враца обяви пореден нов трансфер. Към тима ще се присъедини бившия национал и футболист на годината за 2013г. Иван Иванов.

31-годишният футболист е защитавал цветовете на редица отбори в родния шампионат. В началото на кариерата си той бе играч на Пирин Благоевград, Локомотив Пловдив и ЦСКА. Впоследствие Русия, както е прякорът на бранителя, игра в чужбина, където се състезаваше за Алания, Партизан Белград и Базел. През последните години Иванов смени доста отбори, сред които Локомотив Пловдив, Берое, Алтай, Паланга и Вихрен Сандански. През есенния полусезон той бе в отбора на Етър Велико Търново. Иван Иванов има 40 мача и 3 гола за националния отбор на България.

Бранителят е поредното пово попълнение за врачани през зимния трансферен прозорец, като вече към тима се присъединиха Влади Узунов, Чавдар Ивайлов и Петко Ганев. На проби в тима е Мартин Михайлов, а утре заедно с Иван Иванов към отбора ще се присъедини Давид Рибейро. А ето кой важен за врачани играч ще остане с тима и през пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички