Борислав Михайлов вече не е част от Изпълкома на УЕФА

Президентът на Българският футболен съюз Борислав Михайлов вече не е част от Изпълнителния комитет на УЕФА. Това стана ясно днес по време на 43-ия Конгрес на футболната централа.

Бившият вратар събра 22 глава по време на провелия се в Рим (Италия) 43-ти конгрес на Европейската футболна централа, а това бе недостатъчно, за вземе ръководителят на българската централа една от осемте квоти. Президентът на БФС бе част от структурите на УЕФА още от времето на Мишел Платини. След последния Конгрес сега обаче, Михайлов не успя да запази мястото си.

Изведоха Боби Михайлов от пресконференция, след като му прилошало

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е бил изведен от пресконференцията след четиристранната среща между лидерите на Българи...

Иначе Александър Чеферин бе преизбран за президент на Европейската футболна централа (УЕФА) по време на днешния 43-ти Конгрес в Рим, Италия. Освен него нямаше други кандидати за поста и така той ще започне първия си пълен четиригодишен мандат, след като застана извънредно начело през 2016 г. на мястото на Мишел Платини. Французинът бе отстранен извънредно от поста заради корупционен скандал заедно с президента на ФИФА Сеп Блатер.

А каква е формулата за успех на българските отбори според Михайлов - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!