Боби Михайлов: Обмислях оставката си отдавна


Боби Михайлов: Обмислях оставката си отдавна
Снимка: БГНЕС

3811 0

Вече бившият президент на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, заяви, че много отдавна обмисля оставката си и тя няма нищо общо с изказванията на министър-председателя Бойко Борисов и спортния министър Красен Кралев. Според Михайлов, просто границата на търпение към него се е изчерпала и е взел това решение, за да свали напрежението.

"14 години са доста дълго време, отдавна се замислях, че може да съм омръзнал на хората. Напоследък се случиха много неща, които вкарват напрежение във футбола и футболния съюз. Не, че аз съм виновен, но ще сваля напрежението от моите колеги. В деня на мача се видях със спортния министър, но те нямат общо. Отдавна съм го замислил. Първата ми реакция е официална, че си подавам оставката. Тя не се гласува.

За 14 години със сигурност имам някаква вина. Състоянието на българския футбол е нещо обширно. Футболът се прави по клубовете. Който и да дойде, той не може да реагира на това, което се случва в клубовете. Дори и без да съм виновен грам, че падаме 6:0, просто търпението се изчерпва. Няма нищо страшно и фатално. Няма нищо общо с искането за оставката ми", заяви Михайлов на пресконференцията. 

"Оценката за мен е, че четири пъти съм избиран на този пост с 90% от гласовете. Много неща се промениха и към хубаво, като работа на БФС, когато се струпат много неща, идва нов, няма време. Това, че са слаби резултатите на националния отбор. Просто идва момент, в който на човек му писва", допълни още той.

Всичко най-интересно около Изпълком в днешния ден - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички