Битката за БФС: Не Сираков, а Любослав Пенев ще се изправи срещу Боби Михайлов


Битката за БФС: Не Сираков, а Любослав Пенев ще се изправи срещу Боби Михайлов
Снимка: БГНЕС

2308 0

Любослав Пенев ще се изправи срещу Борислав Михайлов за президентския пост на БФС на конгреса, информира "24 часа". Изданието се позовава на два независими един от друг източника. 

Официално кандидатурата на бившия национален селекционер ще бъде оповестена на 20 октомври. Според други обаче това ще стане по-рано. Самият Любослав Пенев, който е треньор на втория отбор на Валенсия, не е открит за коментар.

Пенев вече бе президент на ЦСКА, като смени на поста покойния вече Илия Павлов. След това прехвърли клуба на Васил Божков и се върна на терена за кратко.

Борислав Михайлов също смята да се кандидатира твърдо за още един мандат като президент на футболната ни централа. Все още не е ясно точно кои клубове ще застанат зад кандидатурите на Пенев и Михайлов. По традиция Михайлов в последните години бе издиган от Берое.

Появилата се в медиите спекулация, че Наско Сираков също има апетит към поста президент на БФС, е малко вероятна. По устав кандидатурите трябва да бъдат внесени в БФС един месец преди датата на конгреса. Тя обаче все още не е обявена. За това трябва да се събере сегашният изпълком, който да одобри дневен ред, дата и място на провеждането на общото събрание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички