25-годишен си тръгна от Русия, за да се завърне ВРЕМЕННО в Арда Кърджали


25-годишен си тръгна от Русия, за да се завърне ВРЕМЕННО в Арда Кърджали
Снимка: fcarda.bg

2126 0

25-годишният дефанзивен полузащитник Лъчезар Котев отново е част от Арда, а новината бе съобщена с публикация в официалния сайт на тима от Кърджали.

В началото на 2023-та година той бе продаден на руския Химки, но сега става ясно, че, след разговор с изпълнителния директор Ивайло Петков, отново ще облече "светлосинята" фланелка. 

Котев ще изкара предстоящия сезон 2023/24 в Кърджали, а след това би трябвало да се завърне в Русия, тъй като има действащ договор с Химки до 30-и юни 2025-а година.

През пролетта халфът не получи много шансове за изява в руския елит и изигра едва 2 мача (общо 99 игрови минути), в които се отчете с 1 жълт картон. В крайна сметка Химки изпадна във второто ниво на местния футбол, след като завърши на предпоследното 15-о място с актив от само 18 точки (от общо 30 кръга).

Ето какво гласи цялата публикация на Арда Кърджали:

"Бившият футболист на ПФК АРДА Лъчезар Котев отново е част от отбора. В началото на годината Котев бе продаден на руския Химки, с което се превърна в първия футболист на АРДА, който е трансфериран зад граница.

Днес след среща със спортния директор на АРДА Ивайло Петков, се стигна до споразумение, Лъчо отново да облече екипа на АРДА. Той ще бъде преотстъпен за срок от една година.

Ръководството на ПФК АРДА, треньори, футболисти и фенове, поздравяват Лъчо с добре дошъл у дома, и му пожелават отново да постигне успехи с фланелката на клуба".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички