Васил Драголов: Берое е по-добър от Левски


Васил Драголов: Берое е по-добър от Левски

8936 0

Бившият изпълнителен директор на Берое Васил Драголов заяви, че "заралии" имат предимство преди неделния сблъсък с Левски. Като играч Драголов е носил екипите и на двата отбора.

"Ще спечели този, който отбележи първи гол и допусне по-малко тактически грешки. Не се съмнявам, че двата тима ще се вкопчат в здрава битка. Видно е, че Берое разполага с по-голям потенциал от демонстрирания до момента. Въпрос на време е да го разкрие. Можем да станем свидетели на това срещу Левски и после срещу Славия. В отбора са събрани силни футболисти, уверен съм, че те ще подобрят представянето си. Имаха преимущество в мачовете с Ботев и Литекс, но стигнаха само до точка от тях. Това ще се промени", заяви той, цитиран от "Тема спорт".

Драголов посочи, че очаква импулс в представянето на "сините” след треньорската рокада.

"Това, че Георги Иванов отново ще е треньор на Левски, ще се отрази положително на тима. Той познава отлично обстановката на "Герена" и футболистите.

Според мен проблемът на Левски не са играчите му, те не са слаби. В конкретния мач назначаването на Гонзо крие положителен ефект от психологическа гледна точка, той ще промени климата в съблекалнята.

Иванов и Хубчев са силни характери, за които нищо друго освен победата не е от значение. Още повече, че тимовете им са на непривични места в класирането. Това обаче няма да е задълго, защото потенциалът при Берое, а и при "сини­те”, предполага те да се изкачват нагоре в таблицата.

В неделя ми се иска Берое да спечели и вярвам, че ще е така. Отборът разполага с по­добри футболисти от тези на Левски и това ще проличи на терена", завърши Драголов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички