Треньорът на Брьондби: За нас ще е успех да вкараме на Берое


Треньорът на Брьондби: За нас ще е успех да вкараме на Берое

1213 0

Треньорът на Брьондби Томас Франк се надява тимът му да вкара гол във вратата на Берое в предстоящия мач от Лига Европа.

"Знаем, че Берое е отбор с традиции и с богата история. Брьондби през последните десет години не бе сред датските отбори, които играят в европейските клубни турнири. Миналият сезон завършихме трети, но имаме амбиции да върнем старата слава на отбора. Знаем, че са два мача, нашата цел е да запазим шансовете си живи. Берое има страстна подкрепа. Имат добри играчи. Това ще направи мача още по-труден", заяви Франк.

Той допълни, че Елиаш е много добър футболист, който играе в средата на терена и умее добре да контролира топката. За Спас Делев каза, че е бързо крило, което умее да вкарва голове. Жуниор Мапуку пък е много мощен нападател, много здрав физически. "Разбира се, няма как да не отбележа и капитана ви Иво Иванов", добави специалистът.

Според него шансовете на двата отбора са равностойни.

"Берое е по-опитен отбор. Очакват ни два равностойни мача. Няма да има доминация на един от двата отбора. Берое обича да играе повече с топката и разчита на отборната игра. Предимството в сблъсъка зависи от резултата в първия мач. Ако Берое ни убие, реваншът няма да има значение. За нас ще бъде успех да вкараме гол, да постигнем равенство или да загубим с минимален резултат", каза още Томас Франк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички