Иван Вутов: Жегата ще ни помогне срещу Брьондби


Иван Вутов: Жегата ще ни помогне срещу Брьондби

1348 0

Легендата на Берое Иван Вутов е сигурен, че жегата в България ще помогне на нашите да победят датския Брьондби. Срещата е от втория квалификационен кръг на Лига Европа и ще се играе утре от 20.00 часа.

"Скандинавците са силен отбор. Шансовете на Берое са 50%. От голямо значение е как ще завърши първият мач. През годините сме показвали, че играем добре в Европа. Важно е да не допуснем гол у дома. Ако е топло, това ще е плюс за нас. Скандинавците не могат да играят в жегата", коментира той, цитиран от "България Днес".

Вутов е на мнение, че условията, предоставени на треньора Петър Хубчев, са отлични и е време за резултати.

"По наше време беше различно. Не получавахме пари редовно. Сега е друго. Условията за футбол в Стара Загора са перфектни. Събра се добър отбор. Изгради се колектив", посочва бившият полузащитник.

Вутов не е убеден, че в предния мач от турнира срещу Атлантас Клайпеда се е видяло истинското лице на отбора. Старозагорци елиминираха литовците с общ резултат 5:1.

"Литовците не бяха сериозен съперник. Делев им вкара хеттрик, но не трябва да се възгордява. Той е качествен футболист. Не му провървя в няколко отбора. Дано в Берое да му тръгне. Пасва на стила на игра, който използваме в последните години", каза още легендата на Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички