Томаш след равенството с Лудогорец: Нормално е да съжалявам


Томаш след равенството с Лудогорец: Нормално е да съжалявам
Снимка: БГНЕС

1803 0

Наставникът на Берое - Александър Томаш, заяви след равенството 1:1 с Лудогорец, че съжалява, че неговият отбор не е спечелил три точки. Разградчани отбелязаха изравнителното попадение в последния възможен момент и взеха точка при визитата си в Стара Загора.

"Нормално е да съжалявам, че не спечелихме, с оглед развието на мача. През първото полувреме бяхме по-добрият отбор, създадохме положения, но не успяхме да вкараме гол. През второто полувреме Лудогорец опита да контролира играта, но ние отговорихме с промяна в нашия стил и стигнахме и до много красив гол", заяви Томаш след мача. 

Наставникът на пожела да коментира дали има шанс да се преборят с Левски за третото място и заяви, че тези, които пресмятат много нещата обикновено им излизат криви сметките. "Липсват ни още детайли в играта, но ще ги разкрия пред играчите от отбора. Искам да видя отбора да играе красив футбол и видях това през първото полувреме. Ние се доближаваме до това, което искаме, щом тим като Лудогорец ни изравни чак в последния възможен момент, но пък това показва, че имаме и още върху какво да работим. В тима има вариативност, не сме с късата скамейка, която имахме преди. Искаме да работим, да се развиваме. Това, че Камбуров остава резерва, е решение на мен и на екипа ми", допълни още той.

А какво заяви наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев след двубоя и от какво зависи дали заслужават титлата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички