Томаш: ЦСКА играеше като отбор от втората половина на таблицата


Томаш: ЦСКА играеше като отбор от втората половина на таблицата
Снимка: БГНЕС

3456 0

Треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от играта на отбора му въпреки поражението с 0:1 от ЦСКА в мач от Първа лига. Според него само 16 минути отборът му е бил разконцентриран, но след това е накарал "червените" да играят като тим от долната половина.

"16 минути, в които не стояхме добре на терена и допуснахме гол. Накарахме ЦСКА да играе по начин, който да играе все едно срещу отбор от втората половина на таблицата. Футболът е игра на голове, а когато не отбележиш не можеш да победиш. Вижда се, че сме отбор, който може да победи всеки друг, но като ни липсва агресията в началото на мача не е така.

ЦСКА през втората част прибегнаха към коренно различен начин на игра. Имаше 3-4 шанса за Камбуров, ситуация за дузпа. Съжалявам заради футболистите, защото те заслужаваха да победят този мач. България има два отбора – ЦСКА и Левски. Лудогорец сега за седем години се намести, а ДНК-то, когато облечеш „червената” или „синята” фланелка е различно. ЦСКА днес ни победи с името си, но като отбор ние бяхме по-добрият.”

"Спекулациите за мое пристигане на „Българска армия” са съвсем нормални в България. При мен нямаше напрежение и се опитах да го махна и от играчите. Ако продължаваме да се развиваме по този начин, резултатите ще дойдат. Ще се опитаме да задържим четвъртото място и реално ще сме шампиони на България, махайки първите три отбора. Щом сме след това трио, то за мен е шампион Берое", анализира още Томаш. 

А какво заяви наставникът на "червените" - Добромир Митов, след двубоя - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички