Треньорът на ЦСКА се надява на грешка на Лудогорец, обясни и дали Бодуров ще играе срещу Левски


Треньорът на ЦСКА се надява на грешка на Лудогорец, обясни и дали Бодуров ще играе срещу Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3822 0

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов коментира важния успех на "червените" над Берое в двубой от 34-ия кръг на Първа лига. След успеха в Стара Загора ЦСКА е само на 1 точка от лидера Лудогорец два кръга преди края на първенството.

"Изключително важна победа на доста негостоприемен стадион, щастлив съм, поздравявам отбора и публиката, която не спря да ни подкрепя. Скъсихме дистанцията, надявам се да спечелим двата мача до края, а Лудогорец да стъпи накриво. Най-важното в такива мачове е успеха, Берое е отбор, който играе добре и е във възход, съумяхме да спечелим, когато не получаваш гол, треньорът е доволен, доволен съм от целия отбор. Тиаго е един изключителен футболист, той е много ценен за нас и опасен за съперниковите отбори", заяви той.

"След двубоя му пожелах успех, това са нормални отношения, вярвам в момчетата и ще направим всичко възможно да спечелим мачовете до края, гледам нашия отбор, не гледам другите, надявам се, да се възпозваме от това, дано успеем да вдигнем шампионската титла. С Николай Бодуров ще имаме яснота дали ще играе срещу Левски непосредствено преди двубоя. Медицинският щаб работи с него. Що се отнася до селекцията ще привлечем качествени футболисти", добави наставникът на ЦСКА.

А какво заяви треньорът на Берое - Александър Томаш, след двубоя и защо е доволен от своя своя тим - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички