"Survivor"-ът на Берое видя отбора в Топ 3


"Survivor"-ът на Берое видя отбора в Топ 3

1270 0

Маркетинговият директор на Берое и бивш футболист на тима - Ваня Дзаферович, твърди, че отборът има сили да е сред първите три в крайното подреждане на А група. "Заралии" зимуват пети, на точка от третите и четвърти Локо Сф и Литекс.

"Мястото ни в шестицата изобщо не бива да бъде поставяно под въпрос. Трябва да гоним тройката и защо не и класиране в Европа. Близо сме до Локомотив София. Те и останалите ни конкуренти за призовите места с нищо не ни превъзхождат. Разполагаме с отлични футболисти и условия за работа. Това е предпоставка да сме в челото", каза Дзаферович пред "Тема Спорт".

"Мисля, че отборът ни ще е по-силен, отколкото беше през есента. Отделно от това в последните години вторият дял за първенството за нас винаги е по-успешен", добави той.

Първата контрола на Берое за годината срещу Верея, която ще се играе утре, бе преместена. Тя ще се състои от 13:00 часа на стадион "Локомотив", а не на "Берое". Спарингът с втородивизионния тим започва от 13:00 часа. Двубоя със сигурност ще пропуснат Димо Бакалов, който бе опериран от херния и от вчера започна леки бегови занимания, както и Венцислав Христов, който има леко разтежение.

Проби в състава на Петър Хубчев карат литовецът Мариус Папшис и латвиецьт Владиславс Габовс. Николай Янков от Сливен вече бе освободен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички