Бербатов ще играе на нова позиция, ако остане в Берое


Бербатов ще играе на нова позиция, ако остане в Берое
Снимка: БГНЕС

1889 0

Димитър Бербатов ще има сериозна роля в Берое, ако приеме офертата, която са му предоставили старозагорци. Според "Меридиан мач" Александър Томаш ще разчита той да замени Мартин Райнов в центъра. Райнов отново е желан от Левски и може да поеме към "Герена" в близките дни.

Остава само "сините" и настоящият му клуб да се договорят за неустойката. Халфът има договор до лятото и има право да подпише с гранда от столицата още сега. От "Герена" обаче ще трябва да платят на Берое, ако искат да бъде на разположение на Георги Дерменджиев още през пролетта.

БЕРБАТОВ: НИКОЙ НЕ МЕ ИСКА, ВРЕМЕ Е ДА КАЖА "СТИГА"!

Така неговото място ще бъде заето от Бербатов, който ще връзва играта на тима в средата на терена. За целта до него ще бъде Охене, който се завърна под Аязмото. Здравенякът ще трябва да върши черната работа и да бъде гръб на звездата.

Схемата с Бербатов е била пробвана по време на тренировките в Турция. Нападателят пътува заедно с Берое до югоизточната ни съседка, но не взе участие в контролите, които бяха изиграни там. Освен играч, Бербатов ще бъде и помощник на Александър Томаш. Иска ли Райнов да играе в Левски - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички