Пред пълен стадион и с козове в ръкава Берое скача за скалпа на Брьондби


Пред пълен стадион и с козове в ръкава Берое скача за скалпа на Брьондби
Снимка: Официален сайт на Берое

1920 0

С големи амбиции и огромно желание Берое приема днес датския Брьондби в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. "Заралии", които се класираха за този етап с лекотаслед двете си победи над Атлантас с 2:0 и 3:1, се надяват, че ще победят и големия датски отбор.

Треньорът Петър Хубчев вероятно ще направи една промяна в състава за мача срещу Брьондби. Очаква се той да заложи на бразилеца Том вместо Игор Джоман в халфовата линия. Хубчев е приготвил няколко тактически изненади за противника и те са били отигравани на последните тренировки, според "7 дни спорт".

Благой Макенджиев ще е на вратата, а пред него в защита ще играят Зехиров, Василев, Иванов и Пенев. В халфовата линия ще са двамата бразилци - Том и вездесъщия Елиаш, както и Милисавлевич, а по крилата ще действат Георги Божилов и Спас Делев. Жуниор Мапуку ще води атаката на старозагорския тим. Треньорският щаб на Берое няма проблеми с контузени футболисти.

Промени ще има и при датчаните, които ще са без един от основните си играчи - Томас Каленберг. Датският национал е тежко контузен. Очаква се обаче други важни фигури да бъдат на линия. Тему Пуки ще води атаката, докато Йохан Елмандер ще бъде зад гърба му.

Стадионът в Стара Загора ще бъде пълен до краен предел или поне такива са очакванията часове преди срещата. Вчера още имаше хора, които търсят билети, но те бяха разграбени от по-досетливите.

Вчера под Аязмото тръгна слух, че на двубоя ще присъства и министърът на спорта Красен Кралев. Със сигурност на трибуните ще бъде националният селекционер Ивайло Петев, който следи изявите на доста играчи от състава на Петър Хубчев.

Вероятни състави:

Берое: Макенджиев, Пенев, Зехиров, Иванов, Василев, Елиаш, Милисавлевич, Божилов, Делев, Том, Мапуку

Брьондби: Храдецки, Ларсон, Да Силва, Холст, Думич, Йорнсков, Фири, Шиманоски, Хюлсагер, Елмандер, Пуки

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички