От Берое категорични, знаели какво им готви Любослав Пенев


От Берое категорични, знаели какво им готви Любослав Пенев

1269 0

Помощникът на Петър Хубчев в Берое - Левон Апкарян, който водеше заралии в днешния двубой срещу ЦСКА, беше категоричен, че настройката на отбора му е била за победа, но е липсвал шансът в завършващия удар.

"В днешния мач излязохме с настройка да победим и в началото бяхме агресивни, но ни липсваше завършващият удар. Това беше равностоен мач с много тактика. Беше ясно, че който сгреши, той ще загуби. Аз обаче съм доволен от момчетата, защото те показаха много от нещата, които искахме да видим. Както виждате, Берое във всеки мач дава максимума, събира точки, накрая ги смятаме и ще видим до къде ще стигнем и за коя позиция ще ни стигнат", сподели Апкарян.

Апкарян сподели, че Любослав Пенев не е успял да изненада неговия тим, въпреки че определено новият наставник на ЦСКА ескпериментира със стартовите си 11 и схемата на игра (4-1-4-1).

"Още като видяхме стартовия състав, на нас ни беше ясно какво ще направят ЦСКА. Те обаче стояха много добре на терена и се получи един много равностоен мач.

Имаше разлика през втората част. ЦСКА създаваха напрежение пред вратата ни, но не ни затрудниха нещо с някакво голово положение", завърши помощник-треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички