Още една размяна по оста "Левски" - Берое


Още една размяна по оста "Левски" - Берое

1385 0

Берое следи изкъсо ситуацията около халфа на Левски Стефан Велев. Полузащитникът така и не успя да си спечели титулярно място на "Герена", информира "Тема Спорт".

Велев бе привлечен при "сините" именно от Берое през 2013 година. До този момент той има 53 мача за столичани във всички турнири, като договорът му изтича след Нова година.

Бъдещето му обаче е несигурно и е много вероятно той да поиска да си тръгне по-рано. Ако това стане факт, старозагорци със сигурност ще се поинтересуват от услугите му.

Както е известно, в полезрението на заралии са още централният нападател на Хасково Димитър Алексиев, както и крилото на Черно море Иван Кокинов. Последният е желан и от Левски.

Интерес към Стефан Велев има и от осигурилия си промоция за "А" група Монтана. Тимът от "Огоста" обаче за момента няма много големи шансове да го ангажира. Причината е, че няма възможност да плаща заплата близка до тази, която играчът в момента взима на "Герена".

Междувременно пък Берое успя да удължи договорите на десния бек Атанас Зехиров и на универсалния футболист Елиаш да Силва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички