Официално: Берое се подсили с четвърто ново попълнение


Официално: Берое се подсили с четвърто ново попълнение
Снимка: Официален сайт на Берое

2144 0

Берое привлече вратаря Пламен Колев, който е четвъртото ново попълнение на тима за предстоящия сезон. Само преди три дни заралии се похвалиха с трансфер на юноша на Ювентус, а сега допълнително подсилиха състава си. Той е привлечен като свободен агент, а за последно игра за Ботев (Гълъбово).

Пламен Колев е на 31 г., юноша на Берое, където започва и състезателната му кариера. Вратарят има 16 мача за „зелените“. През изминалия сезон той записа 27 срещи за Ботев (Гълъбово).

Междувременно стана ясно, че Александър Любенов няма да подпише с Берое и той напусна лагера на тима в Банско. Днес футболистите имат две занимания, а сутрешната сесия включваше предимно упражнения за сила. Иван Бандаловски вече се присъедини към своите съотборници и тренира на пълни обороти с отбора. В тима няма нови здравословни проблеми с играчите и всички тренираха на пълни обороти.

Утре Берое ще изиграе втората си контрола от лагера в Банско. Съперник в нея ще бъде азербайджанския Сабаил. По-късно през деня ще бъде обявен часът и мястото на проверката.

Наскоро пък се появиха информации, че италианският тим Наполи, воден от Карло Анчелоти, следи изкъсо защитник от Първа лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички