Официално: Берое подписа договор с 24-годишен юноша на Торино


Официално: Берое подписа договор с 24-годишен юноша на Торино
Снимка: Beroe.bg

2206 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Берое уведоми феновете на отбора, че е подписало договор с 24-годишния колумбиец Едвин Ласзо!

Поредното ново попълнение на старозагорци играе като дефанзивен полузащитник и е юноша на италианския Торино, като притежава и испански паспорт.

Кариерата му започва в Кортулуа (Колумбия), а след това носи екипите на Онсе Калдас (Колумбия) и Метрополитанос (Венецуела). През сезон 2022/23 е изиграл 16 мача във всички турнири, в които се е отчел с 1 гол, 6 жълти и 1 червен картон.

Ето какво гласи цялата публикация на Берое:

"Днес "Берое" официално подписа договор с Едвин Ласзо, който е поредното ново попълнение в тима. Играчът вече се включи в подготовката и тренира с новите си съотборници в сутрешното занимание на отбора. За последно той е играл във венецуелския "Метрополитанос".

Всички от ПФК "Берое" пожелават на Ласзо много успехи и победи с екипа на "зелените"!

Едвин Давид Ласзо Рамос е на 24 г., роден е в Колумбия, но притежава и испански паспорт. Играе като дефанзивен полузащитник. Ласзо е юноша на "Торино" (Италия), но започва своята кариера в своята родина и състава на "Кортулуа". След това играе за "Онсе Калдас" и отново в "Кортулуа", преди да се присъедини към венецуелския "Метрополитанос"".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички