Нападател избра II ниво на Португалия пред Берое


Нападател избра II ниво на Португалия пред Берое

1627 0

Ръководството на Берое не успя да се договори с портуалския нападател Йоао Карлос - Картилос, твърдят медиите в родината му.

29-годишният футболист може да играе добре и на позицията на плеймейкър.

Разговорите са били в напреднала фаза, но в крайна сметка той е предпочел да удължи договора си с втородивизионния Оливейрензе и да продължи да рита на Иберийския полуостров, пише "Тема Спорт".

Треньорът на старозагорци Петър Хубчев държеше да привлече в състава си човек, който може да организира атаките, защото доста често връща като централен защитник бразилеца Елиаш. Той бе желан за заместник на напусналия капитан Георги Андонов.

Шефовете на зелено-белите пък не възнамеряват да премират допълнително отбора срещу Левски и явно не смятат "сините" за чак толкова опасен съперник. Футболистите ще получат по 1000 лева, ако успеят да бият столичани.

След двубоя със "сините" пък ръководството на клуба заедно с треньорския щаб ще обсъди старта на сезона. Берое все още няма победа в първенството - две равенства 1:1 с Черно море и Ботев Пд и загуба от Литекс с 1:2. В последните две срещи заралии водеха в резултата. В тях обаче допуснаха да им отбележат голове в добавеното време и по този начин пропуснаха да сложат в актива си 3 точки. В момента имат само два пункта и са на последно място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички