Мартин Камбуров: Показах, че заслужавам да играя повече, не знам дали ще продължа


Мартин Камбуров: Показах, че заслужавам да играя повече, не знам дали ще продължа
Снимка: Lap.bg

1524 0

41-годишният Мартин Камбуров продължава с головете и се превърна в герой за Берое в осминафиналния двубой срещу Черно море. Нападателят се разписа секунди, след като се появи на терена - с първото си докосване. След мача той сподели, че е показал, че заслужава да играе повече, но и призна, че не е сигурен дали ще продължи.

"Ценно, с цената на победа и продължаване в следващия етап. Беше много важно за нас. Много съм щастлив, че беше срещу много стойностен отбор. Имахме респект към тях. Берое заслужава да играе по-напред в турнира.

Ако смея да твърдя, че ЦСКА и Лудогорец са най-стойностните отбори в лигата. Ако не са някои от тези два отбора срещу нас в следващия етап, трябва да направим всичко възможно, за да продължим. Не съм очаквал още с влизането първото ми докосване да е гол. На нас винаги ни куцаше в тази фаза и отпадахме.

Мисля, че преди Нова година има още един кръг. Дали ще продължа не знам. Показах, че заслужавам да играя повече. Ясно ми е, че във всеки кръг няма да играя. Успявам да помогна на отбора. До декември съм тук. Ще правя всичко възможно във всеки мач. Хората тук са показали нужното уважение към мен" - заяви Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички