Мартин Камбуров отбеляза своя гол номер 249 в мача на Берое срещу Локомотив Пловдив


Мартин Камбуров отбеляза своя гол номер 249 в мача на Берое срещу Локомотив Пловдив
Снимка: LAP.bg

1844 0

В днешното равенство на Берое с Локомотив Пловдив Мартин Камбуров отбеляза своя гол номер 249 в българския елит. След мача нападателят изказа своето мнение за самата среща:

"Щом мачът е завършил реми значи е закономерно. Равностоен мач. През първото полувреме диктувахме играта и ситуациите. Второто се обърнаха нещата. Локомотив бяха по-настъпателни. Разделихме по едно полувреме и закономерно равенство. Не мисля, че сме отстъпили на съперника. Тримата защитници са много високи, здрави хора. Като цяло беше хубаво, че Локомотив се качи да играе по-високо. Не успяхме да затворим мача с втори гол и така се стигна до дузпата, с която изравниха.", каза откровено Мартин Камбуров и сподели, че изпълнението на дузпи става все по-трудно за него:

"Наистина съм вкарвал доста голове тук. Шампион съм ставал с Локомотив. Когато си в друг отбор си върша професионлно работата. Сега съм в Берое и гледам да върви напред в класирането. Със сигурност нараства вълнението от рекорда. Когато има дузпа вратата става по-малка, дълго време играя, вратарите ме знаят. Има напрежение, трябва да го нося. Надявам се да съм здрав и да помагам на отбора с моите голове. Има напрежение, но няма как. Илко Пиргов е дузпаджия и винаги има напрежение.", завърши Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички