Мартин Камбуров най-сетне отговори: Приключва ли с футбола?


Мартин Камбуров най-сетне отговори: Приключва ли с футбола?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1542 0

Един от най-емблематичните нападатели в историята на българския футбол Мартин Камбуров, който е и голмайсторът у нас за всички времена, призна, че е сигурно на 90%, че ще приключи със своята кариера, когато изтече договорът му с Берое - в края на тази година.

"Да, договорът ми изтича през декември. Все още обаче не съм взел крайно решение какво ще правя, когато договорът ми изтече. Сега искам да се концентрирам върху останалите мачове на отбора до месец декември. Сами виждате, че откакто подобрих рекорда на Петър Жеков, получавам по-малко шансове. Аз не искам да влизам в игра за по няколко минути и не мисля, че ще се стигне до подновяването на договора ми с Берое. Така че мога да кажа, че на 90% ще окача бутонките. По всичко изглежда, че ще завърша кариерата си в Берое" - споделя Камбуров пред "Спортал".

"О, ами това кога ще и дали ще бъде подобрен рекордът ми със сигурност не мога да кажа! Ще бъда радостен да съм жив и здрав, за да видя как някое младо момче подобрява рекорда ми. Рекордите са точно затова - да се подобряват. Силно се надявам, че в бъдеще ще има млади и талантливи български нападатели. В момента все по-рядко ги виждам, защото клубовете предпочитат да залагат на повече чужденци и завършени играчи. Надявам се, че клубовете ще преосмислят политиката си и ще започнат да налагат повече български момчета" - заяви още той.

Следващият мач за Берое е срещу ЦСКА, но за него "армейците" имат един много сериозен проблем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички