Камбуров с уникално постижение, изхвърли Левски от топ 3


Камбуров с уникално постижение, изхвърли Левски от топ 3
Снимка: Оф. сайт на Берое

1456 0

Берое измести Левски от 3-ото място в Първа лига. Заралии надиграха изключително лесно градския си съперник Верея с 3:0 като гост, а Мартин Камбуров записа със златни букви името си в историята на българския футбол.

Нападателят реализира 2 от 3-те гола на своя отбор, а с това той влезе в клуб "200" на родното първенство. Той е едва вторият  играч, реализирал над 200 гола, а другият е легендата на ЦСКА Петър Жеков.

Първият гол на Камбуров дойде от пряк свободен удар, след като стрелецът прати истински снаряд от 25 метра, топката се удари в напречния стълб и тупна зад голлинията. Малко преди края на първото полувреме Борислав Цонев пък отбеляза втория гол, който реши мача. 

Малко преди края на самия двубой Камбуров успя да вкара и втория си гол в срещата, а малко след това беше изваден от игра, обирайки аплодисментите на феновете.

С успеха си пък Берое се възползва отлично от грешката на Левски в Пловдив и се озова на 3-о място в класирането. Възпитаниците на Александър Томаш имат актив от 51 точки - една повече от "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички