Каядо: С Берое успях най-много и бих се върнал


Каядо: С Берое успях най-много и бих се върнал

979 0

Бившият футболист на Берое и настоящ на Металист Харков Давид Каядо заяви, че би искал някой ден да се завърне в българския тим.

"За мен ще е огромно удоволствие отново да се завърна със зелено-бялата фланелка, защото най-успешната част от кариерата ми към този момент съм прекарал в Берое и взаимно сме си дали много. Хората в Стара Загора обичат футбола и изключително много ми липсват:, казва португалецът в интервю за вестник "Национална бизнес поща".

Каядо призна, че следи резултатите на тима и гледа мачове, когато може.

"Най-голяма промяна в отбора намирам спрямо деня, в който пристигнах в Стара Загора, защото тогава Берое под наставленията на Илиан Илиев заемаше едно от последните места в класирането. Радвам се, че успях с помощта на съотборниците си, на целия клуб и на футболната общественост в града да помогна на отбора да се изгради като по-силен такъв и заедно да напишем история. Настоящият състав на Берое потвърждава започнатото тогава и с всеки мач показва, че е един от най-силните в България. Силно се надявам да видя Берое в челните места на подреждането. Личната ми прогноза е, че бронзовите медали биха им подхождали", каза още португалецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички