Берое скочи на БФС за реферите на мача с Литекс


Берое скочи на БФС за реферите на мача с Литекс

930 0

Ръководството на Берое не скри притесненията си относно съдийските назначения за мача срещу Литекс от 30-я кръг на А група. Ето какво обяви тимът от Стара Загора на своя официален сайт:

"В неделя пред Берое предстои един от най-важните двубои за годината – домакинството на Литекс (Ловеч). Срещата е с ключово значение в борбата за челните места, даващи право за участие в европейските клубни турнири. Изходът от двубоя е от значение и за двата отбора.

Вчера Съдийската комисия към БФС обяви нарядите за реферите, които ще ръководят мача. Назначенията несъмнено будят сериозно притеснение, защото членове на съдийската бригада и съдийския наблюдател отново са от региона на противниковия отбор. Това се случва за пореден двубой на "Берое" през последните години. Ние сме наясно, че тези неща не са случайни. Ние винаги сме възроптавали срещу тази практика.

Нашият клуб винаги се е стремял да печели без странична помощ и честно двубоите си. Но винаги е искал обективност в отсъжданията и назначенията на реферите. За съжаление, през този сезон, който е вече към края си това не бе така в голям брой от двубоите. Искрено се надяваме, че в неделя съдийската бригада ще бъде коректна и няма да повлияе на изхода от мача.

Всичко това е в интерес на българския футбол, който може да се развива само когато всичко се решава на терена, а не извън него".

Рефер на двубоя ще бъде Таско Тасков, с помощници Георги Славов и Николай Стайков. Четвърти съдия е Мартин Венев, ДАС - Вихрен Манев, Георги Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички