Ивко Ганчев: Берое може да е в тройката в края


Ивко Ганчев: Берое може да е в тройката в края

2317 0

Шампионът с Берое от 1986 г., а впоследствие и старши треньор на тима Ивко Ганчев е категоричен, че предното класиране е най-доброто доказателство за силното представяне на "заралии" от началото на сезона.

"Берое разполага със стойностни изпълнители и не случайно е сред челниците в елита. Можем да мислим за позиция в първата шестица, а защо не и в тройката на крайното подреждане. Петър Хубчев и екипът му много правилно не правят дългосрочни планове, а мислят мач за мач. Знам, че за цяла Стара Загора чукащият на вратата сблъсък срещу ЦСКА е с по-специален заряд, но нека преди това да приключим успешно двубоите срещу Марек и Локомотив (Пловдив). Срещу дупничани очаквам да постигнем хубава победа, с която да зарадваме публиката. В състояние сме да приключим силно редовния сезон и да сме в първата шестица", каза Ганчев.

Той изрази позитивизъм за представянето на нападателя на Берое Венцислав Христов, с чието попадение националите ни победиха Азербайджан на старта на евроквалификациите.

"И за клуба, и за самия състезател случилото се в Баку е положително. След появата на Иво Иванов беройски представител не е играл за трикольорите. Продължаваме да доказваме, че Берое е марка в БГ футбола", допълни бившият страж.

Според него наложилото се мнение, че в родното първенство се наблюдава криза за добри вратари, е силно преувеличено.

"В Берое и Макенджиев, и Караджов дават сигурност на защитата пред себе си. Със запомнящи се прояви следва да се похвалят Владо Стоянов, Георги Китанов и други. Добрите ни вратари не са се свършили, но отговорността на хората с номер едно на фланелката е най-голяма. Те разичтат само на себе си, а при другите постове, сбъркаш ли, винаги може някой съотборник да те поправи", аргументира се Ганчев пред "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички