Петър Хубчев: Доволен съм от играта на отбора срещу Созопол


Петър Хубчев: Доволен съм от играта на отбора срещу Созопол

2057 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев е доволен от своя отбор след победата с 4:2 над Созопол в контролна среща. Старозагорци организираха приятелския двубой, защото има пауза в първенството, заради паузата в първенството наложена от предстоящата европейска квалификация на България срещу Азарбейджан на 9 септември в Баку.

"Предвид атмосферните условия мисля, че се получи един доста добър мач. Имайки предвид също и терена, на който играхме, бяхме предразположени за повече борба. От друга страна ни предстоят няколко такива срещи – на по-лоши терени и трябва да сме готови за това. С оглед на свършената работа в последните дни, мисля, че се получи добър двубой. Може би липсваше свежестта, която търсехме" - коментира Хубчев пред официалния сайт на клуба.

"Като цяло съм доволен от лагера. Мисля, че следващите няколко дни или седмици ще покажат дали правилно сме работили. Нека да видим как ще започнем с тренировките от понеделник, но за нас беше важно да „избягаме“ от заплануваното и да освободим футболистите от натрупаните в последно време емоции" - добави спецът.

"Надявам се Атанас Зехиров да бъде готов за Марек. Възможно е времето до тази среща да се окаже кратко, но той е най-близо до влизане в основния състав. Ще се наложи да повнимаваме с Георги Динков" - завърши Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички