Хубчев: Щастливец съм с такава публика зад гърба си


Хубчев: Щастливец съм с такава публика зад гърба си
Снимка: Иван Йочев

1013 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев се изказа ласкаво за публиката на заралии, въпреки че имаше конфликт с някои привърженици преди седмица.

"Аз съм един от малкото щастливци - с такава публика зад гърба си. Това, което можем, го правим от сърце. Винаги има недоволни, но 95% от тези хора шапка трябва да им се сваля. Това, че скандират или освиркват, са неща от футбола", заяви наставникът.

Хубчев сподели и впечатленията си от мача с Ботев (Пд), завършил при нулево равенство. "Започнахме двубоя малко притеснено. Може би на база на всичките събития, които се развиха през седмицата. През второто полувреме показахме сериозно желание за победа. Ботев имаше добри положения на контраатака, но перфектни намеси на Макенджиев. Но желанието го имаха момчетата. Зарядът между тези два отбора от години е много голям.", сподели Хубчев.

Относно Жуниор Мапуку, който не взе участие в мача с Ботев (Пд), Хубчев заяви: "Само слухове на 100%. Хората, които работят в Берое и хората около Мапуку знаят за какво става въпрос. Аз няма да коментирам такъв човек".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички