Хубчев: Респектът ни към "Левски" бе прекален


Хубчев: Респектът ни към "Левски" бе прекален
Снимка: beroe.bg

1205 0

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев очаквано не бе доволен от играта на своя тим при загубата от "Левски" с 0:2. Поражението бе първо за старозагорци от началото на сезона.

"Загубихме мача през първото полувреме, бяхме далеч от противника, сякаш прекалено голям респект имахме към тях. Относно червения картон - най-важно е, че Иво Иванов като капитан, предвид личността, която си е изградил в Стара Загора, няма право да реагира така. И други някои се подведоха на провокациите", коментира Хубчев пред "Диема Спорт" след мача.

Той отличи новото попълнение Исмаил Иса за старанието, но порица атаката на своя тим. "В атака не съм доволен, много малко положения, видях едно спорно положение на Спас Делев", посочи той.

Хубчев отрече спекулациите, че търси още един нападател.

"Най-важното е да се възстановим бързо, предстои ни мач в Търговище за купата. Имаме трима-четирима ударени, това са Спас Делев, Венци Василев, Елиаш и други не мога да назова. Елиаш днес беше с температура, затова не започна титуляр", поясни треньорът на старозагорци.

"Надявам се това първо поражение да не окаже влияние на по-нататъшното ни представяне, мен ми е много ясно защо дойде тази загуба", завърши Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички