Хубчев разбра от медиите, че иска Домовчийски


Хубчев разбра от медиите, че иска Домовчийски

1014 0

Берое няма интерес към нападателя Валери Домовчийски, нито към Иван Стоянов. Това обяви наставникът на "заралии" Петър Хубчев, след победата на неговия тим над Локо (Пд) в първенството.

"Търсим още 1-2 футболисти. От вас научавам за интерес към Домовчийски и Иван Стоянов", коментира той.

Иначе специалистът заяви, че е доволен от спечелените три точки, но вижда още много дефицити в играта на отбора.

"Мисля, че това са заслужени 3 точки, особено предвид второто полувреме. Въпреки очакванията за умора стояхме добре. Игрово обаче имаме много, много за работа. В средата трябва да държим по-дълго топката. Заблуждавате се, ако мислите, че ни очакват мачове срещу непретенциозни отбори. Силите са много изравнени. Колко сме изморени се видя второто полувреме, но за два дена умората се превъзмогва. Лично за мен е предимство, че нямаме вече такива мачове и имаме време за подготовка. Имаме обаче още много дефицити в играта", заяви Хубчев.

"Досега не сме се оплаквали, имаме 7 нови, имаме нашите си изводи, знаем какво ни очаква. Времето ще работи за нас, сигурен съм", оптимист е треньорът на старозагорци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички