Хубчев: Проблемите ни са най-вече в главата


Хубчев: Проблемите ни са най-вече в главата

1022 0

Старши-треньорът на Берое Петър Хубчев остана доволен от победата на неговия тим с категоричното 3:0 над Черно море на стадион "Тича" в последен двубой от 14-ия кръг на "А" група.

"Тактически много правилно изиграхме мача. Отвърнахме на здравата и мъжка игра на Черно море. При състоянието на терена, трябваше да отвърнем на тази игра. Успяхме да се възползваме от нашите положения. Съвсем заслужено", заяви Хубчев пред "Диема спорт" след срещата.

Бившият защитник разкри, че неговият отбор се е опитал да промени малко тактическите си постройки, а в същото време смята, че проблемите на отбора са основно "в главата".

"Ние искахме да свършим някои тактически неща, дребни неща. Мисля, че се получи добре. Те са най-вече в главата, в мисленето. Дълго време вече твърдя, че момчетата се влагат достатъчно добре в тренировките. Знаем по какъв начин загубихме мача със Славия. Такива грешки има навсякъде.

Това са комплименти (че отборът му играе като часовник), които не е нужно да казвате, защото не е така. Кажете ми отбор, който не прави грешки. По-големи специалисти са казали, че това е игра на грешки. При нас се получават малко повече. В България имам предвид. Всеки гледа да се възползва. Без грешка няма как да стане. Един добър мач, но не и най-добрият. Може би престои", допълни Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички