Хубчев е доволен от мача


Хубчев е доволен от мача
Снимка: БГНЕС

1170 0

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев изрази своето задоволство от целия отбор след победата на неговия тим с 2:1 над Лудогорец в първи осминафинал за Купата на България.

„Доволен съм от отбора, изиграхме тактически силен и дисциплиниран мач. Не е тайна за никого, че трудно ще се намери отбор, който да се надиграва с този отбор в Разград. Имаше още две тънки ситуации, при които можеше да се получи и по-добър резултат“, сподели Петър Хубчев.

„Преди малко казах и в съблекалнята, че няма как да отличиш този или онзи, ние сме силни като отбор, нямаме играчи, на които да разчитаме, че сами могат да решат мача. Добро постижение показахме като отбор за това време на годината“, коментира още Хубчев.

„Позитивните резултати са важни за вас или вашите колеги, всяка победа срещу такъв отбор е важна, но за мен големият фаворит си остава Лудогорец. Доволен съм от отбора“, уточни Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички