Херо към играчите си: Обидно е това поведение


Херо към играчите си: Обидно е това поведение
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1008 0

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо не остана доволен от поведението на своите играчи при домакинската загуба от Локомотив Пловдив с 0:3 в контролна среща, играна в Стара Загора.

„Нашият отбор беше бледа сянка на това, което може, но причините са ясни, обективни са. Знаете, че доста хора не играят, болни, тепърва започнаха да тренират, тоест неравномерна подготовка на тоя състав, но мисля, че отборът до началото на първенството ще изглежда по съвсем различен начин. Няма да играем в тази защитна формация, в която играхме, ще бъдем съвсем различен състав. Има натрупана умора във футболистите, тръгнаха повечето с нарушена подготовка, други направиха няколко тренировки само“, започна той.

„Отборът видимо отстъпваше във всички аспекти на играта и съвсем закономерен е резултатът. Ако трябва да бъда честен нито от едното, нито от другото. Надявам се болните хора да започнат да тренират. Резултатите не ме интересуват, съгласен съм, че сме уморени, но е обидно това поведение. Не знам дали си мислят такива неща, ако мислят, наистина е неприятно. Просто искам да имаме оптимален състав“.

„В момента ситуацията е тежка, наложи се да играем в извънредна защитна формация. Когато не вкараш, винаги е проблем. Кукула не е в добро състояние. Аз се надявам другата седмица Фал да започне да тренира леко с топка, но ще започне да участва – първите няколко кръга няма да бъде пълноценен, но след това мисля, че ще бъде в тонус“, завърши Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички