Гвинеец и бразилец подсилиха Берое в атака


Гвинеец и бразилец подсилиха Берое в атака
Снимка: БГНЕС

987 0

Берое осъществи два трансфера в рамките на деня. "Заралии" подписаха с нападателите Алфредо Франциско Мартинс и Бумеска Дуе На Бангна - Меска. Последният е четвъртото ново попълнение на тима преди новия сезон. Той е привлече като свободен агент, а за последно е играл в кипърския "АЕЛ" (Лимасол). Меска ще започне своята подготовка с новите си съотборници днес в 19 ч., когато е първото занимание за сезона.

Футболистът е на 25 години, роден в Бисау (Гвинея Бисау), но има португалско гражданство. Играе като нападател и дясно крило. Той е юноша на Спортинг (Лисабон) и Челси, а през 2013 г. играе в младежкия отбор на Фулъм, където записва и един мач в Премиър лийг. През пролетта на 2013/14 година е отдаден под наем в Крю Алекзандра и играе в Лига 1. През сезон 2015/16 Меска става играч на АЕЛ (Лимасол), където играе и последно. За кипърския тим той участва в 84 мача и бележи 8 попадения.

Меска е преминал през всички младежки формации на португалския национален отбор.

Мартинс също идва като свободен агент, а за последно е играл в бразилския Лувердензе. Той ще направи своята първа тренировка с Берое днес в 19 ч., когато е първото занимание за сезона.

Алфредо е на 25 години, роден е в Американа, Бразилия. Играе като централен нападател. Бразилецът е юноша на Сао Пауло. Играл е също в бразилските Паулиста, Америка де Натал и Пайсанду.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички