Голяма драма на Берое - Арда...


Голяма драма на Берое - Арда...
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2506 0

Берое и Арда не се победиха в мач от плейофите на родното футболно първенство. Срещата на стадиона в Стара Загора завърши при резултат 2:2 и предложи голяма драма.

Давиде Мариани откри за заралии в 18-ата минута, след като получи топката в половината на "сините", напредна добре и с техничен удар от около 25 метра прати топката в мрежата. В 49-ата минута многоходова комбинация на домакините се увенча с успех, а Серкан Юсеин вкара за 2:0.

Само 2 минути по-късно Иван Коконов върна едно попадение за Арда. В 71-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена, след като Светослав Ковачев получи втори жълт, съответно червен картон. Тимът от Кърджали обаче стигна до изравнителен гол в самия край на мача, след като Тонислав Йорданов реализира от дузпа в 90-ата минута.

Берое е на 7-ата позиция в таблицата с 37 точки, Арда е на 10-ата с 31 пункта. Локомотив Пловдив има 36, а ЦСКА 1948 - 33 точки, тези два тима са с мач по-малко. Един от визираните 4 клуба ще играе в бараж за квота за евротурнирите.

Четете още: Берое на Хубчев мечтае за евротурнирите, заралии с важна победа (по-рано в шампионата)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички