Два сблъсъка, а залози - много, за Купата


Два сблъсъка, а залози - много, за Купата

1389 0

След като започнаха вълнуващо вчера, с две победи за фаворитите, днес сблъсъците за Купата на България продължават. Двубоите между Лудогорец и Берое и Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София) няма да са просто мачове за определяне на печеливш и губещ, а доста повече.

В Разград например, където амбициите са да се печели всичко, което може да се спечели в България, изходът от мача ще определи дали тези амбиции са реални. Защото в първия мач бойкият Берое, който неведнъж е доказвал, че заслужава да е фактор, си извоюва гръмка победа и влиза с една идея по-голямо спокойствие в реванша.

Изходът от срещата ще определи не само съперника на Литекс в 1/4-финалната фаза, но и вероятно бъдещето на треньора Георги Дерменджиев, за когото се заговори, че седи на разклатен стол след загубата в Стара Загора.

Затова Дерменджиев ще заложи на най-доброто, с което разполага, за да продължи в турнира за сметка на Берое.

В Пловдив пък Локомотив (Пд) ще доказва на всички за пореден път, че "черно-бялата" любов и мъжкарството са по-силни от всички кризи и сътресения. "Смърфовете" приемат Локомотив (София), където собственикът Николай Гигов направи така, че играчите да мислят само за футбол.

Наставникът Христо Колев ще се подсигури с мощна атака, залагайки вероятно на Мартин Камбуров, Спас Делев и Бирсент Карагерен в предни позиции. Той ще заложи и на всичките си нови попълнения, с изключение на Мехди Бурабия. "Черно-белите" ще хвърлят и усилия в защита, за да си гарантират повече шансове за реванша в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички