Четирима играчи пазят трогателна лоялност към Берое


Четирима играчи пазят трогателна лоялност към Берое
Снимка: Официален сайт - Берое

656 0

Повод за радост за феновете на Берое дадоха четирима от футболистите на тима. Въпреки тежкото положение в клуба, те са показали завидна лоялност към старозагорци. Това са Илиян Стефанов, Абубакар Тонгара, Кийлън Лебон и Алиун Фал.

Към четиримата има интерес от други клубове, но те заминаха на лагер със "заралии" в Турция. Към момента по правило футболистите не могат да разтрогнат с Берое по вина на клуба, но ръководството не прави спънки на никого, ако иска да напусне по взаимно съгласие. Причината за това е редуцираният бюджет и неяснотата относно това кой ще финансира клуба.

Досега заради тези обстоятелства от Стара Загора си тръгнаха Александър Цветков, Александър Василев, Нордин Бекер, Реян Даскалов и Ерсон Диаш Коща-Кукула. Към Стефанов и Тонгара има интерес от Левски, но Берое иска трансферна сума за тях, а играчите са влезли в положение на клуба и не настояват да напуснат като свободни агенти. Към Лебон пък интерес проявява Ботев (Пд). А ето кой друг известен футболист на Берое е лоялен на клуба към този момент. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички