Закъсалият Берое даде старт на две отделни кампании за набиране на средства


Закъсалият Берое даде старт на две отделни кампании за набиране на средства
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

691 0

Берое пусна в продажба виртуални билети за контролите на отбора в Турция и откри отделна дарителска сметка. Цената на пропуските ще бъде 10 лева, а по този начин всеки желаещ ще може да помогне на закъсалия финансово старозагорски клуб.

Ето го и официалното изявление:

"Както е известно утре ПФК „Берое“ заминава за своя подготвителен лагер в Турция, а клубът ще пусне в продажба ВИРТУАЛНИ билети за четирите контролни срещи на тима. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор.

Виртуалните билети за първия двубой срещу руския „Оренбург“ във вторник (25 януари) вече са в продажба и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн.

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!

Освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор „Берое“ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!

Само Берое!".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички