Бившият треньор на Берое обясни защо е бил освободен


Бившият треньор на Берое обясни защо е бил освободен
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1403 0

Наскоро освободеният треньор на Берое - Густаво Араголаса, коментира пред Dsport как се е стигнало до смяната му под Аязмото. Той напусна клуба след 9 мача с тима от Стара Загора. 

Възпитаниците му постигнаха 4 победи, 1 равенство и 4 поражения, като три от загубите дойдоха в серия преди уволнението и бяха с обща голова разлика 10:0.  

Коментарът на Араголаса

"Имаме някои разногласия с президента и в крайна сметка се разбрахме, пътищата ни се разделят.

Малко съм тъжен от начина, по който се отнесоха с мен. Градът е прекрасен, феновете са невероятни. Моето желание бе да продължа моята работа, но във футбола е така.

Не съм уволнен, защото съм давал повече време на български играчи. Винаги съм се стремял да давам еднакво време за игра на всички. Мисля, че българските футболисти в Берое се представят добре. Те имат право да играят, както всички останали футболисти, които са в отбора. Не съм имал предразсъдъци към никой.

Президентът иска да направи промяна на обстановката. Аз съм много благодарен за възможността, която ми даде да работя в Берое. Изключително много съм щастлив от възможността, която се откри пред мен, да се запозная с България. Винаги ще съм благодарен на президента", обясни специалистът.

Вижте кой е новият треньор на Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички